Overslaan en naar de inhoud gaan
Member EEG Group

U bent hier

Europees Sociaal Fonds en EEG Group investeert in de werknemers!

24-01-2019

EEG Group investeert in samenwerking met het Europees Sociaal Fonds in de toekomst van zijn werknemers!

De EEG Group haalde met het project ‘Duurzaam loopbaanbeleid als power voor de EEG Group’ via het ESF een subsidie van 80 000 euro binnen.

Met dit project wil de EEG Group zijn verdere groei bestendigen door de implementatie van een structureel HR-beleid voor de ganse groep met als uitgangspunt dat alle medewerkers, ongeacht de vestiging of de onderneming waar ze in eerste instantie aan verbonden zijn, dezelfde kansen krijgen met laagdrempelige toegang (op maat) tot ontwikkelingsmogelijkheden.

Dankzij het  project ‘Duurzaam loopbaanbeleid als power voor de EEG Group’ willen we een heldere communicatiestructuur invoeren voor de ganse groep met een onthaalprocedure op maat van de instromende medewerker, een fleximatrix van competenties/talenten invoeren gekoppeld aan het verloningsmodel met de carrièreladders en een uniforme aanpak ontwikkelen om de werfleiders en de projectleiders te professionaliseren in hun coachende vaardigheden.

Dit zal ertoe leiden dat we onze ambities als innovatieve integrator van gebouwentechnieken kunnen waarmaken. Want dat kunnen we enkel realiseren als we een innovatief en duurzaam loopbaanbeleid uitwerken met aandacht voor competenties, voor transparante verloning, voor ondersteuning bij carrières, met expliciete aandacht voor een goede structuur ven de groep zodat we een veilige omgeving kunnen creëren voor al onze medewerkers mét arbeidszekere toekomst.