Overslaan en naar de inhoud gaan
Member EEG Group

U bent hier

Advies

Hebt u vragen over de mogelijkheden van uw GBS; u wenst een advies over aanpassingen aan het GBS in het kader van verbouwingen of u wil weten wat nu state of the art is in gebouwenautomatisering ? Building-IQ denkt mee in uw context en helpt u gestaafde beslissingen te nemen.

Audit

Blijft de alarmlijst op uw GBS aandikken? Bent u niet meer zeker dat alle tijdsklokken op uw systeem nog correct staan? Hebt u twijfels over de regeling van een bepaalde luchtgroep? Blijven de lichten te veel branden bij zonneschijn? Wenst u klachten van gebruikers te toetsen aan metingen? Of hebt u een vermoeden energie te kunnen besparen ?

1001 redenen om uw GBS onder de loupe te nemen. Building-IQ is uw partner om uw GBS in goede vorm te houden en de rijkdom aan informatie die erin zit naar boven te brengen.

Implementatie

Van bestelling tot in-dienst name. Building-IQ implementeert en programmeert automatisatie- en beheersystemen. Onze projecten omhelzen

  • Engineering van GBS systeemarchitecturen
  • Elektrische borden en bekabeling voor DDC en GBS
  • Programmeren en opstarten van DDC sturing
  • Programmeren en implementatie van GBS systemen
  • Testen en valideren van de goede werking van het geheel

Integratie

U bent ervan overtuigd dat 1 + 1 gelijk kan zijn aan 3 en wenst de synergie tussen verschillende systemen beter te gaan benutten ? Bij Building-IQ kunt u terecht met uw integratievraagstukken. We zoeken voor u naar mogelijke oplossingen en zorgen tevens voor de implementatie ervan. Als productonafhankelijke dienstenverlener staan we niet in concurrentie met fabrikanten en kunnen we terecht bij verschillende leveranciers om de nodige producten af te nemen.

Pro-actieve opvolging & bijsturing

U wenst het volledige beheer en de controle over het GBS en de programmatie van uw gebouwentechniek uit te besteden dan kan u een beroep doen op de ingenieurs bij Building-IQ. Zij volgen de prestaties van uw gebouw op regelmatige basis op en sturen bij waar nodig. Wanneer interventies ter plaatse nodig zijn worden de verantwoordelijke technische diensten (hetzij uw eigen personeel, hetzij uw outsourcing partner) aangestuurd.

Remote Monitoring & Rapportering

De metingen & alarmen in uw GBS worden real-time verwerkt op ons monitoringplatform. U wenst maandelijks een dashboard rapport aan de hand van de verzamelde informatie of wij dienen u te berichten over acute problemen? Door gebruik te maken van deze dienst wordt alle informatie die u nodig hebt voor de werking van uw organisatie aangereikt op maat zonder dat u zich hoeft te bekommeren over de technologie.